Slik lager du Katlas takoyaki

Atli Mar Yngvason viser deg hvordan du lager hans fantastiske takoyaki. Det er mye snadder på menyen på restauranten i Universitetsgata, men Katla-sjefens snacks er trolig den mest etterspurte. Dyp umamismak, masse saus og dansende bonitoflak – finnes det noe bedre? Merk at du må ha et takoyaki-jern eller en munkepanne, andre løsninger gir rett og slett ikke like gode resultater. Katlas Takoyaki Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  Takoyaki-røre100 g hvetemel20 g salt soyasaus2 g salt2 dl vann1 egg2 ss hakket syltet ingefær4 ss finhakket vårløk4 ss hakket akkar kan sløyfesTonkatsu-saus80 g ketsjup20 g Worchestershire-saus20 g hvitvinseddik20 g mirin20 […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.