Google Maps + en drag queen = Sentralen-middag

Bli med på Drag Me Around Google Maps! på SentralenMat! Dette er en sømløs sammensetning av digg mat, quiz, orientering og googling. I «Drag Me Around» skal du og ditt følge løse små gåter mellom rettene, finne spor på gateplan i Google Maps og bruke foretrukne søkemotor for å løse quizvertens rebuser og spørsmål. Du finner arrangementet på Facebook HER. Quizverten er ingen hvem som helst: Dragartisten Nabi Yeon Geisha! Geishaen har bred erfaring fra dragfeltet fra fortellerstunder for barn til show på Open Drag Stage, Oslo Dragfestival og lignende. Fun fact: Til vanlig jobber artisten på OsloMet med sitt […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.