Google Maps + en drag queen = Sentralen-middag

Bli med på Drag Me Around Google Maps! på SentralenMat!

Dette er en sømløs sammensetning av digg mat, quiz, orientering og googling. I «Drag Me Around» skal du og ditt følge løse små gåter mellom rettene, finne spor på gateplan i Google Maps og bruke foretrukne søkemotor for å løse quizvertens rebuser og spørsmål. Du finner arrangementet på Facebook HER.

Quizverten er ingen hvem som helst: Dragartisten Nabi Yeon Geisha! Geishaen har bred erfaring fra dragfeltet fra fortellerstunder for barn til show på Open Drag Stage, Oslo Dragfestival og lignende. Fun fact: Til vanlig jobber artisten på OsloMet med sitt fag «Kunsten å dragge».

– Dette blir en gøyal og nervepirrende kveld der du sammen med andre skal løse mine oppgaver. Alt skjer på Hitchhiker og innebærer rågod mat og drikke. Det blir også premier underveis. Jeg tror dette blir en kveld du sent vil glemme, sier Geisha i et eksklusivt intervju.

Du vil få servert en femretter fra Sentralen som følger deres signatur: Moderne varianter av nordisk mat, fusjonert med mattradisjoner fra hele verden. Vi skal ikke avsløre for mye, men det KAN være at forretter, hovedrett og dessert gir en pekepinn på hvor dragquizverten ønsker at du skal finne frem i Google Maps og Google Street View.

Her er et eksempel på en oppgave:

Reisen starter i byen som en gang het Saigon. Her ligger det et tempel i kinesisk stil, fra 1700-tallet, laget for den kinesiske sjøguden. I det femte distriktet er det kryss, rett sør-øst for dette tempelet. Her ligger det en uformell restaurant med store grønne skilt som proklamerer at du kan få hvilken matrett?

Finner du svaret? Scroll litt lenger ned for å se om du fant riktig sted.

For å delta i denne digitale oppdagelsesferden må du reservere bord og set-meny til starttidspunktet HER.

Fem retter med show koster 650 kroner.

_______________________

Her er svaret på oppgaven: