Pressefoto: Michelin Nordic

Verdens enkleste Michelin-liste

Du vil mest sannsynlig bare se hvem som har fått hvilke Michelin-utmerkelser i Norge. Her er den lista, enklest mulig formulert: ⭐️ Stallen, Oslo (ny i 2023) ⭐️ À L’aise, Oslo (ny i 2023) ⭐️ Mon Oncle, Oslo (ny i 2023) ⭐️ Sabi Omakase, Oslo (ny i 2023) ⭐️ Savage, Oslo (ny i 2023) ⭐️ Statholdergaarden, Oslo ⭐️ Kontrast, Oslo ⭐️ Hot Shop, Oslo ⭐️ Hyde, Oslo ⭐️ Schlägergården, Oslo ⭐️ ⭐️ ⭐️ Maaemo, Oslo ⭐️ K2, Stavanger (ny i 2023) ⭐️ Sabi Omakase, Stavanger ⭐️ ⭐️ Re-Naa, Stavanger ⭐️ Speilsalen, Trondheim ⭐️ Fagn, Trondheim ⭐️ Credo, Trondheim ⭐️ Bare, […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.