Foto: Lasse Amundsen

– Fine dining er gøy, men husmannskost er koseligere

Smalhans betyr knapphet, men kjøkkensjefen på huset er en raus type. Mads Ekrheim (29) ble lærling i starten av 20-årene. Etter to år på restaurant- og matfag videregående skole flyttet han til hovedstaden for å begynte sin lærlingtid i Lava Oslo. I dag er han kjøkkensjef på Smalhans, «hele» Oslos nabolagsrestaurant. – Smalhans var en slags avstandsforelskelse fra jeg var lærling, innrømmer han. Onkel Mads Mads begynte kokkekarrieren som ufaglært, men valgte som 23-åring å begynne på nytt som lærling. – Jeg hadde jobbet fem år i Stavanger som ufaglært kokk, men på grunn av mental helse valgte jeg å starte på nytt. […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.