Gaggan klar for en ny runde på Der peppern gror

Den indiske stjernekokken kommer tilbake til Oslo. I juni blir det nytt gjestespill på Der Peppern Gror.

Etter flere ganske så lite subtile hint fra Der peppern grors (heretter DPG) sosiale kanaler ble nyheten om at Gaggan Anand skal returnere for et nytt gjestespill. Denne gangen er det snakk om hele seks dager hvor mesterkokken tar over kjøkkenet.

Det var Helle Øder Valebrokk (Helles kitchen) som omtalte saken først.

Forrige runde ble over 300 seter på pop up-en revet bort på under ett minutt. Denne gangen utvider DPG og Gaggan med seks dager – og forhåpentligvis er det bedre sjanser for å få plass ved bordet.

Datoene er 10. juni til 15. juni. Booking åpner onsdag 15. mai klokken 11. Her kan du reservere bord.

En av de svært lite kryptiske teaserne fra DPG.

Om navnet Gaggan Anand ikke ringer noen bjeller, kan vi gi deg en kort introduksjon: Anand har blitt dekorert med flere prestisjetunge priser innen asiatisk matkultur, blant annet en topprangering i World’s 50 Best Restaurants-listen. For de aller fleste er inderen kjent fra Netflix-serien «Chef’s Table» (S02E06, om du skulle ønske å se episoden før du forsøker å reservere bord). Den karismatiske kokken blir beæret i mediene for å ha «fornyet det indiske kjøkkenet» og byr på et festmåltid for alle sanser: Fra musikk, kulinariske kreasjoner til emojier og presentasjoner hvor alle bordmanerer må vike.

Valebrokk kjenner også Gaggan fra før, og forteller i sitt blogginnlegg om deres lille rundtur i Oslo i fjor. Hun spekulerer også i hva som kan stå på menyen:

«Først av alt: God og spennende mat. Show. Ja, for Gaggan liker liv. Han liker rockemusikk og engasjement fra gjestene. I restauranten hans Gaggan Anand i Bangkok er man en del av et show som blir til utover kvelden».

Samir Sharma i DPG hadde en kort kommentar da vi snakket man han.

– Helt rått, blir det.