Alt du trenger å vite om Høstfest 2024

Om du er i Oslo i høstferien kan du få et godt måltid til en hyggelig penge på flere restauranter. Vi har alle menyer og informasjon du trenger.

EIK Servering (tidl. Lava Oslo) har i en årrekke arrangert matfest i høst- og vinterferiene. Under minifestivalen får du en rekke tilbud på deres restauranter i Oslo. I år tilbyr flere kredible restauranter små kupp du kan slå til på.

Årets høstfest lander på uke 40 (30. september til 6. oktober) og tilbudene vil kun gjelde i denne perioden. Restaurantene har selv plukket menyer og det er som alltid førstemann til mølla. Husk at du må melde fra om allergier eller dietter i forkant av besøket.

Du finner også en oversikt på EIK Serverings nettsider.

Her har dere oversikten:

Hitchhiker

Fem retter (MINI) – 450 eller Sju retter (MAXI) – 650

  • Banh khot med blekksprut og sitrongressmajo
  • Den ultimate oksehale gyoza
  • Ishavsrøye med grønn karri og risnudler
  • Rougamo fylt med revet lammekarri og myntekremost
  • Andebryst kushiyaki med pannekake og karamellisert østerssaus

Med MAXI får du i tillegg:

  • Kveiterull fylt med kimchi, toppet med tobiko og tempurasmulder
  • Klebete ris (sticky rice) med havtornsorbet, kokos og matcha

Reserver bord her.

Smalhans

Tre retter – 495,–

  • Bakt potet med røkt kolje
  • Svin med norske epler
  • Crème brûlée

Her reserverer du bord.

Katla

Fem retter – 695,–

  • Chicharrón
  • Blåskjell med chili jam
  • Reker med chili, hvitløkolje og steambuns
  • Oksehale med revet potet og Szechuan
  • Chili ganache med hjemmelaget smash og kokossorbet

Reserver bord her.

FYR Bistronomi & Bar

Foto: Reflektor

Fem retter – 650,–

  • Puffet svinesvor, ørret «rilette», rogn, jalapeno
  • Surdeigsbrød og pisket smør
  • Villkveite, blomkål, puffet byggryn
  • «Butchers cut», løk, skogsopp, sortkål
  • Bringebær, rømme og pistasj

Reserver bord her.

The Golden Chimp

Fem retter – 495,–

  • Sashimi soft roll
  • Kongekrabbedumplings
  • Friterte soppdumplings med osakaketchup og soppmayo
  • Andevinger med fylt bao og salat
  • Tom kha gai med sjokoladekjeks

Reserver bord.

Hrimnir ramen

Tre retter – 395,–

  • Kimchi
  • Valgfri ramen
  • Dessert

Her kan du reservere bord.

Heim St Hanshaugen

2 retter – 279,–

OBS: Legg inn «Høstfest 2024» i kommentaren når du booker.

  • Norsk entrecôte med norske småpoteter, sesongens grønnsaker og heimelaget rødvinssaus
  • Lun eplekake fylt med vaniljekrem og kanel, mandelcrumble, vaniljeis, nøttemarengs og karamellsaus

Reserver bord her.

Sagene lunsjbar

Tre retter – 425,–

  • Skagentoast
  • Torsk med sesongens grønnsaker og corn chowder-saus
  • Crème brûlée

Reserver bord her.

Delicatessen Aker brygge, Majorstuen og Grünerløkka

Tre retter (m.tapas) – 560,–

Tilbudet gjelder på Aker brygge, Majorstuen og Grünerløkka

  • Forrett: Serranoskinke, manchego, oliven, mandler, croqueta
  • Hovedrett: Caldereta med lam (tomatisert spansk lammegryte med kikerter, paprika og rødvin. Serveres med kokte småpoteter og brød)
  • Dessert: Sjokoladefondant med vaniljeis

Book bord her. NB: Legg inn «Høstfest 2024» i bookingen.

Gladkokken restaurant

Tre ulike tacos + en brus – 295,–

Restauranten har flere varianter, men her er utvalg:

  • Barbacoa med pico de gallo og koriander
  • Grillet kyllinglår med guacamole, syltet rødløk, pico de gallo og koriander
  • Krydret ribbe med umamisaus, coleslaw, pico de gallo, syltet rødløk og koriander

Her kan du reservere bord.

Amazonia by BAR

2-for-1 deal på sharing menu og tacos.

Slik fungerer det:

  • Velg seks retter og betal for tre
  • Velg (minimum) fire retter og betal for to.

Book bord og se meny her.

Feniqia Lillestrøm

Meze-meny med grill – 449,– per person (minimum 2 personer)

  • Tre kalde meze (hummus, baba ghannouj, tabbolisalat)
  • Fire varme meze (raqaqat jebne, sambosik, falafel, batata harra)
  • Mix Grill (marinert kyllingfilet, shish kefta, grillede tomater, løk, cremetoum)
  • Nystekt libanesisk brød

OBS: Gjelder kun restauranten i Lillestrøm

Book bord.

Vineria Ventidue

Tre retter – 495,–

  • Spaghetti al Tartufo Bianco (Hjemmelaget spaghetti, hvit trøffel og parmesan)
  • Coda alla Vaccinara (Braissert oksehale, et hint av kakao, polenta og gremolata)
  • Panna Cotta al Mela (Eple-panna cotta med kompott, høstkrydder og ristet havre)

Book bord.

Brasserie Ouest

2 retter – 395,

• Skalldyrsuppe med sesongens grønnsaker og dagens fangst

• Okseragu med potetpure, høstsopp og ramsløkpesto

Eller

• Bakt lange med knuste poteter, purre og hvitvinsaus

Legg inn kommentaren «Høst2024» når du booker.