Om du er i Oslo i høstferien kan du få et godt måltid til en hyggelig penge på flere restauranter. Vi har alle menyer og informasjon du trenger.
EIK Servering (tidl. Lava Oslo) har i en årrekke arrangert matfest i høst- og vinterferiene. Under minifestivalen får du en rekke tilbud på deres restauranter i Oslo. I år tilbyr flere kredible restauranter små kupp du kan slå til på.
Årets høstfest lander på uke 40 (30. september til 6. oktober) og tilbudene vil kun gjelde i denne perioden. Restaurantene har selv plukket menyer og det er som alltid førstemann til mølla. Husk at du må melde fra om allergier eller dietter i forkant av besøket.
Du finner også en oversikt på EIK Serverings nettsider.
Her har dere oversikten:
Hitchhiker
Fem retter (MINI) – 450 eller Sju retter (MAXI) – 650
- Banh khot med blekksprut og sitrongressmajo
- Den ultimate oksehale gyoza
- Ishavsrøye med grønn karri og risnudler
- Rougamo fylt med revet lammekarri og myntekremost
- Andebryst kushiyaki med pannekake og karamellisert østerssaus
Med MAXI får du i tillegg:
- Kveiterull fylt med kimchi, toppet med tobiko og tempurasmulder
- Klebete ris (sticky rice) med havtornsorbet, kokos og matcha
Smalhans
Tre retter – 495,–
- Bakt potet med røkt kolje
- Svin med norske epler
- Crème brûlée
Katla
Fem retter – 695,–
- Chicharrón
- Blåskjell med chili jam
- Reker med chili, hvitløkolje og steambuns
- Oksehale med revet potet og Szechuan
- Chili ganache med hjemmelaget smash og kokossorbet
FYR Bistronomi & Bar
Fem retter – 650,–
- Puffet svinesvor, ørret «rilette», rogn, jalapeno
- Surdeigsbrød og pisket smør
- Villkveite, blomkål, puffet byggryn
- «Butchers cut», løk, skogsopp, sortkål
- Bringebær, rømme og pistasj
The Golden Chimp
Fem retter – 495,–
- Sashimi soft roll
- Kongekrabbedumplings
- Friterte soppdumplings med osakaketchup og soppmayo
- Andevinger med fylt bao og salat
- Tom kha gai med sjokoladekjeks
Hrimnir ramen
Tre retter – 395,–
- Kimchi
- Valgfri ramen
- Dessert
Heim St Hanshaugen
2 retter – 279,–
OBS: Legg inn «Høstfest 2024» i kommentaren når du booker.
- Norsk entrecôte med norske småpoteter, sesongens grønnsaker og heimelaget rødvinssaus
- Lun eplekake fylt med vaniljekrem og kanel, mandelcrumble, vaniljeis, nøttemarengs og karamellsaus
Sagene lunsjbar
Tre retter – 425,–
- Skagentoast
- Torsk med sesongens grønnsaker og corn chowder-saus
- Crème brûlée
Delicatessen Aker brygge, Majorstuen og Grünerløkka
Tre retter (m.tapas) – 560,–
Tilbudet gjelder på Aker brygge, Majorstuen og Grünerløkka
- Forrett: Serranoskinke, manchego, oliven, mandler, croqueta
- Hovedrett: Caldereta med lam (tomatisert spansk lammegryte med kikerter, paprika og rødvin. Serveres med kokte småpoteter og brød)
- Dessert: Sjokoladefondant med vaniljeis
Book bord her. NB: Legg inn «Høstfest 2024» i bookingen.
Gladkokken restaurant
Tre ulike tacos + en brus – 295,–
Restauranten har flere varianter, men her er utvalg:
- Barbacoa med pico de gallo og koriander
- Grillet kyllinglår med guacamole, syltet rødløk, pico de gallo og koriander
- Krydret ribbe med umamisaus, coleslaw, pico de gallo, syltet rødløk og koriander
Amazonia by BAR
2-for-1 deal på sharing menu og tacos.
Slik fungerer det:
- Velg seks retter og betal for tre
- Velg (minimum) fire retter og betal for to.
Feniqia Lillestrøm
Meze-meny med grill – 449,– per person (minimum 2 personer)
- Tre kalde meze (hummus, baba ghannouj, tabbolisalat)
- Fire varme meze (raqaqat jebne, sambosik, falafel, batata harra)
- Mix Grill (marinert kyllingfilet, shish kefta, grillede tomater, løk, cremetoum)
- Nystekt libanesisk brød
OBS: Gjelder kun restauranten i Lillestrøm
Vineria Ventidue
Tre retter – 495,–
- Spaghetti al Tartufo Bianco (Hjemmelaget spaghetti, hvit trøffel og parmesan)
- Coda alla Vaccinara (Braissert oksehale, et hint av kakao, polenta og gremolata)
- Panna Cotta al Mela (Eple-panna cotta med kompott, høstkrydder og ristet havre)
Brasserie Ouest
2 retter – 395,–
• Skalldyrsuppe med sesongens grønnsaker og dagens fangst
• Okseragu med potetpure, høstsopp og ramsløkpesto
Eller
• Bakt lange med knuste poteter, purre og hvitvinsaus
Legg inn kommentaren «Høst2024» når du booker.