Nå kan du lære alle hemmelighetene!

Glem kjedelige kokebøker – Eik&Friends sine kurs gjør deg til en mesterkokk på få timer. 

Utforsk alt fra vinkurs, dumplingkurs og indisk street food til fermentering, sylting, og mye mer. Uansett om du er nybegynner eller erfaren på kjøkkenet: Her er matkursene som løfter kjøkkenferdighetene dine til nye høyder – og gir deg en real opplevelse i samme slengen. 

Se oversikten over alle kursene her.

Eik&Friends, kjent for noen av byens mest spennende restauranter, byr på en serie kurs som kombinerer smak, kunnskap og sosial moro. Allerede nå er det publisert en rekke matopplevelser, men på sikt vil det også komme en jevn strøm av nye muligheter. 

Blant de mest populære kursene som foreløpig er publisert, er «Matkurs med Muttern» på Der Peppern Gror, hvor man lærer å lage autentiske indiske retter som chicken 65, butter chicken, klassisk naan og mye mer.

Ønsker du heller å finpusse ferdighetene innen norsk tradisjonsmat er et godt gammeldags komle-kurs med kjøkkensjefen fra Smalhans, en unik sjanse til å mestre komlekunsten i godt selskap.

Hvis du heller vil perfeksjonere cocktailgamet, er «pornstar kurs» på Amazonia noe for deg. For sjømatelskere er Bølgen & Moi stedet, med kurs som feirer råvarer som kamskjell, østers og Skagenrøre – toppet med bobler.

Feniqia kan du avsløre hemmeligheten bak perfekt falafel, mens HITCHHIKER lærer deg kunsten å brette og tilberede dumplings. 

Foreløpig er det satt en liste med kurs til og med mars. Prisene varierer fra 450 til 999 kroner, med varighet på én til tre timer hver.  

Plassene fylles raskt, så om du ønsker en plass gjelder det å trykke seg inn på Eik&Friends’ nettside fortere en svint. 

Se oversikten over alle kursene her.