Katlas chiliolje

En enkel, men heftig base du kan bruke til alt fra grønnsaker til kjøtt og nudler. Her får du oppskriften på chiliolje à la Katla – for deg som synes livet smaker litt for lite helvete.Gir ca. 0,5 liter.Ingredienser:3–4 tørkede guajillo-chili 1–2 tørkede pasilla-chili En liten bit fersk ingefær (ca. på størrelse med en tommel) 2–3 fedd hvitløk 5 dl nøytral olje (f.eks. solsikke- eller rapsolje)Fremgangsmåte:Skyll ingefær og hvitløk godt. Ha chili, ingefær, hvitløk og olje i en gryte. Varm forsiktig opp til 90 °C (til det akkurat begynner å boble forsiktig). Skru ned til 80 °C, og la det […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.