Biffsalat med avocadorøre og sesam-østerssaus dressing

Biffsalat med avocadorøre og sesam-østerssaus dressing Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 personer Ingredienser  400 g entrecôte1 pose spinat0,5 blomkål0,5 rødløk2 ss ristet sesamfrø6 ss sesamolje4 ss østerssaus1 stk lime1 stk avocado0,5 stk rød chili1 stk sjalottløk1 liten bunt koriander FREMGANGSMÅTE Tørk biffen med litt kjøkkenpapir og krydre godt med salt og pepper. Stek den så i varm panne med litt solsikkeolje, cirka 3 minutter på hver side.Bland sammen sesamfrø, østerssaus og sesamolje. Smak til med limesaft.Strimle rødløk så fint som du klarer, gjerne med kniv men kan godt bruke en mandolin også om du har det. Legg løken i et isbad for […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.