Hverdagsbrød uten elting

Eltefritt hverdagsbrød Skriv ut oppskrift Ingredienser  6 dl vann15 g gjær80 g sammalt rug grov70 g havregryn20 g frøblanding eller bare solsikkekjerner500 g hvetemel1-2 ts salt FREMGANGSMÅTE Varm opp vannet til ca. 35 grader, rør ut gjæren i vannet og tilsett resten av ingrediensene i rekkefølgen de står oppført. Rør sammen med en sleiv til alt er godt blandet. Deigen skal være relativt klissete. Ha i saltet til slutt, la deigen heve i bollen på et lunt sted i ca. 40 minutter. Hell deigen over i formen, dryss over litt mel og la heve videre i ca. 1 time, til den er […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.