Jordskokksuppe med bakte jordskokker og tomatsalat med persille

Den friske tomatsalaten er en god kontrast til den lune og runde smaken på suppa. Velbekomme! Jordskokksuppe med bakte jordskokker og tomatsalat med persille Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 personer Ingredienser  600 g jordskokk8 stk cherrytomat1 bunt bladpersille2 stk sjalottløk2,5 dl grønnsakskraft1,5 dl melk50 g smør1 fedd hvitløk1 stk sitronTabasco til smakSalt og pepper FREMGANGSMÅTE Skrell 1/3 av jordskokken til suppen, resten av jordskokkene skrubbes og bakes i ovn i en ildfast form med litt olje på 180 grader til de er karamelliserte, møre og søte. Smakes til med salt og frisk sitron etter baking.Grovhakk de skrelte jordskokkene og fres de lett […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.