Det er aldri feil med vanlig loff

  Loff Skriv ut oppskrift Ingredienser  6 dl melk40 g fersk gjær1 ts saltca 900 g mel1 ts sukker FREMGANGSMÅTE Lunk melken til rundt kroppstemperatur. Ha den i en bolle, smuldre i gjæren og løs den opp i melken. Ha i sukker og begynn å spe med melet mens du rører. Ha i saltet til slutt. Dekk til og sett til heving i romtemperatur til deigen har nådd dobbel størrelse.Ta ut deigen, brett opp og del deigen i to, rull begge emnene til runde brød, prøv alltid å samle deigen slik at skjøten blir liggende i bunnen. Bruk håndflaten og press litt […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.