Råmarinerte kamskjell med asiatisk dressing

Even lager en rask rett med kamskjell: En rå carpaccio med asiatisk dressing, som han selv beskriver det. Råmarinerte kamskjell med asiatisk dressing Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 porsjoner Ingredienser  2 kamskjell1 lime1 liten bunt koriander6 ss soyasaus1 ss sesamolje1 vårløk¼ agurk0,5 rød chili1 ss flytende honning2 ss olivenolje1 ss kimchi-sesam fåes kjøpt hos asiatiske markedersalt FREMGANGSMÅTE Kutt kamskjellene i løvtynne, delikate skiver med en god, skarp kniv. Legge de fortløpende flatt på en liten tallerken, prøv å la de få litt plass så de ikke ligger oppå hverandre.Rens chili fri for frø og stilk og kutte i tynne strimler eller terninger. […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.