Rask «ramen» med kylling og sprø grønnsaker

Lag en enkel ramenrett på under halvtimen. Like god til middag som til kvelds. Rask «ramen» med kylling og sprø grønnsaker Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 personer Ingredienser  300 g kyllinglår1 stk gulrot3 fedd hvitløk3 stk aromasopp1 bunt vårløk2 egg200 g nudler1 stk rød chili5 dl kyllingkraft1 ss sesamolje1 pk bønnespirer1 stk sitrongress4 ss soyasaus FREMGANGSMÅTE Kutte sopp i skiver, kyllinglår i strimler og finkutt chili, sitrongress og hvitløk. Brune det lett i en panne med litt olje, slå på kyllingkraft og la det trekke i 20 minutter.Kutte alle grønnsakene i tynne strimler og legge i serveringsboller.Legge eggene i kokende vann og […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.