Seifilet bakt i kokosmelk med grønn chili, varm salat, couscous og limedressing

Lag en asiatisk-inspirert seimiddag. Like god i helgen som på hverdager! Seifilet bakt i kokosmelk med grønn chili, varm salat, couscous og limedressing Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 personer Ingredienser  400 g seifilet1 stk rødløk0,5 squash¼ blomkål1 stk tomat1 liten bunt koriander1 lime1 grønn chili50 g fersk ingefær1 boks kokosmelk4 ss olivenolje2 stk stjerneanis100 g couscousgrønnsakskraft FREMGANGSMÅTE Ha couscous og stjerneanis i en kjele og spe på med grønnsakskraft, cirka dobbel mengde væske i forhold til couscous avhengig av hvilken variant man kjøper. Koke opp, skru ned varmen til 1, sette på lokk og la den få trekke seg ferdig. Smakes til […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.