Skikkelig «heimelaga» julemat med gastro-vri

Anja Skjævestad, konsernkjøkkensjef hos Heim og medforfatter av kokeboka Uten Gluten sammen med kokkekollega Birgit Kolboe, deler nå noen av Heims julefavoritter. Kort oppsummert: Deilige, gastrovridde tolkninger av klassiske retter – perfekte nytilskudd til årets julefeiring. Under finner du oppskriftene for Heims ribberull, ribbesaus, sennepsmajones, «heimelaga» rødkål og eplesyltet rødkål. Heims ribberullRibberull, også kjent som «porchetta», er en italiensk klassiker som oser av tradisjon og smak. Saftig svinekjøtt rulles med urter, hvitløk og krydder, før det stekes langsomt til skinnet blir perfekt sprøtt og kjøttet nærmest smelter. Denne delikatessen, opprinnelig fra Lazio, er en festfavoritt som gjerne serveres som hovedrett eller som […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.