Foto: Anne Valeur

10 kjappe: Even Ramsvik

I denne spalten blir vi litt bedre kjent med folk i EIK Servering gjennom et kort kryssforhør. Først ut er kokk, kokebokforfatter og sunnmøring Even Ramsvik! Hva er tre ingredienser du alltid har i kjøleskapet – og hvorfor? Hoisin-saus fordi det kun finnes én god variant på asiatiske markeder. Nummer to er fersk mozzarella siden caprese er min go to-rett i tidsklemma! Det siste er over-natta-grøt, det er rett og slett den beste frokosten. Med litt chiafrø, havegryn, en liten skje kanel og usøtet mandelmelk så er man godt på vei! I den grad det finnes, har du en livrett? […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.