10 kjappe: Gabrielle Smith

I denne spalten blir vi litt bedre kjent med folk i EIK Servering gjennom et kort kryssforhør. Denne gangen har vi slått av en prat med tidligere kjøkkensjef på Sentralen: Gabrielle Smith! Hva er tre ingredienser du alltid har i kjøleskapet – og hvorfor? Smør fordi «more butter, more better», egg fordi de har lang holdbarhet og er allsidige, samt mandelmelk fordi jeg er laktoseintollerant. I den grad det finnes, har du en livrett? Fylte arme riddere med bacon fra Tommy’s Diner i Colombus, Ohio. Dette er en familieeid og greskinspirert diner der du føler deg hjemme idet du går […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.