10 kjappe: Tom Victor Gausdal

I denne spalten blir vi litt bedre kjent med folk i EIK Servering gjennom et kort kryssforhør. Denne gangen har vi slått av en prat med Tom Victor Gausdal! Hvilke tre ingredienser har du alltid i kjøleskapet – og hvorfor? Smør, hvitløk og løk. Synes det blir ganske blodfattig å lage mat uten disse ingrediensene. De gir masse smak og fylde. I den grad det finnes, har du en livrett? Saftige kjøttkaker med kålstuing må være enn all time-favoritt. Hva er din «guilty pleasure» på kjøkkenet? Melkesjokolade, chips og dipp er min største svakhet i livet. Men en grisete saftig […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.