Vaniljekrem – crème pâtissière

Vaniljekrem – eller crème pâtissière – er en av dessertkjøkkenets viktigste og mest anvendelige byggesteiner. Denne kremen er perfekt som fyll i kaker, terter og til skoleboller! Maisennaen i kremen gjør at den tåler å varmes opp til over kokepunktet, selv om det er egg i den. Men vær forsiktig også her – hvis sausen varmes opp for mye, vil den klumpe seg. Skal du bruke den som en krem til for eksempel jordbær, så pleier jeg å vende en litt pisket krem.  Se video av fremgangsmåten her: Vaniljekrem Skriv ut oppskrift Ingredienser  2,5 dl fløte7,5 dl melk1 vaniljestang180 g sukker90 […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.