Kjøkkensjef Gabrielle Smith ved Sentralen viser deg hvordan du lager restaurantens signaturrett: Betetartar med estragonmajones! Du finner oppskrift og ingredienser nedenfor. Sentralens signatur: Rødbettartar Skriv ut oppskrift Ingredienser Bakte rødbeter2 stk store rødbeter2 kopper grovt salt1 dl røyksponRistede solsikkekjerner100 g solsikkekjerner1 dl solsikkeoljeSaltEstragonmajones1 bunt estragon2 dl solsikkeolje2 eggeplommer2 ss dijonsennep2 ss sherryeddikRødbetetartar og toppingEpleeddik1 sjalottløkFersk pepperrot2 eggeplommer FREMGANGSMÅTE Legge grovsaltet i en ildfast form og forme to små hauger som du kan sette betene på. Bakes så i ovnen på 160 grader i 1,5 time.La betene få kjøle seg helt ned i romtemperatur før du skreller av det ytterste laget. Vend så […]