Slik lager du Sentralens signaturrett: Betetartar

Kjøkkensjef Gabrielle Smith ved Sentralen viser deg hvordan du lager restaurantens signaturrett: Betetartar med estragonmajones! Du finner oppskrift og ingredienser nedenfor. Sentralens signatur: Rødbettartar Skriv ut oppskrift Ingredienser  Bakte rødbeter2 stk store rødbeter2 kopper grovt salt1 dl røyksponRistede solsikkekjerner100 g solsikkekjerner1 dl solsikkeoljeSaltEstragonmajones1 bunt estragon2 dl solsikkeolje2 eggeplommer2 ss dijonsennep2 ss sherryeddikRødbetetartar og toppingEpleeddik1 sjalottløkFersk pepperrot2 eggeplommer FREMGANGSMÅTE Legge grovsaltet i en ildfast form og forme to små hauger som du kan sette betene på. Bakes så i ovnen på 160 grader i 1,5 time.La betene få kjøle seg helt ned i romtemperatur før du skreller av det ytterste laget. Vend så […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.