Foto: Anne Valeur

10 kjappe: Hipstakokken

I denne spalten blir vi litt bedre kjent med folk i EIK Servering gjennom et kort kryssforhør. Nå er det Anders «Hipstakokken» Braathens tur. Hva er tre ingredienser du alltid har i kjøleskapet – og hvorfor? Hvitløk, smør og egg. Spiser alltid egg til frokost i helgene, smør er et must i det meste av mat, hvitløk er det ultimate krydderet. I den grad det finnes, har du en livrett? Jeg tror det må bli enten min mors Braathen-grateng, en pølse- og makaronigryte. Eller noe asiatisk. Hva er din «guilty pleasure» når du skal lage mat til deg selv? Potetgull. […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.