Hjemmelaget kombucha

Kombucha Skriv ut oppskrift Ingredienser  80 g sukker7 g grønn eller svart økologisk te1 liter vann1 stk scoby kombucha-baby FREMGANGSMÅTE Varme opp 2/3 av vannet til cirka 85 grader og tilsett teen. La den få stå og trekke imellom 3- 10 minutter avhengig av hvilken te du vil bruke.Bruk resten av vannet til å kjøle ned teen og la den få redusere til en temperatur på mellom 20 og 30 grader celsius.Legge blandingen over i en ren boks eller glass og tilsette scoby. Bruk ett rent klede eller kjøkkenpapir til å dekke hullet og feste en strikk for eksempel, på denne måten […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.