Piggvar som på Sentralen

Piggvar som på Sentralen Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 personer Ingredienser  400 g piggvarkotelett1 bunt grønnkål1 dl hvitvin8 ss hvitvinseddik1 sjalottløk6 ss fløte150 g usaltet smør1 liten bunt gressløk1 ss løjrom eller sikrogn1 ss avruga eller annen kaviarsitronsaltolje og smør FREMGANGSMÅTE Redusere vin og eddik sammen med fløte og en finhakket sjalottløk. Når det gjenstår 3 ss væske så kan du piske inn terninger av smør, litt etter litt over medium varme til du har en tykk, emulgert smørsaus. Holdes varm frem til servering.Legg fisken på ett lite stekebrett eller ildfast form. Salte den godt rundt hele og legge en skje smør […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.