Cæsarsalat

Tekst og oppskrift: Even Ramsvik «Cæsar» er nok den retten jeg lager oftest hjemme til middag. Det starter nok oftest med at jeg ønsker noe sunt, lett og fresht til middag – gjerne en salat! Jeg vet jo ganske åpenbart at det er et bedrag, siden jeg overlesser de spede salatbladene med majonesbasert dressing, river over ost i himmelske mengder, drysser på de sprø surdeigskrutongene som har bakt i ovn med olivenolje, litt smør og masse hvitløk og til sist, rett fra panna – den feteste delen av kyllingen, med sprøtt skinn og sjyen fra pannen med stekesmøret. Et klart […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.