Even Ramsviks pepperkrabbe

Peppercrab Skriv ut oppskrift Ingredienser  800 g rå kongekrabbe.2 ss hoisinsaus1 ss fermented black bean sauce kan sløyfes1 ss fermented whole black beans3 ss soyasaus2 ss hel sort pepper4 stk hvitløksfedd1 ss finhakket ingefær0,5 dl solsikkeoljeLitt vann1 liten bunt vårløk1 bunt koriander1 stk lime FREMGANGSMÅTE Kutte krabben i grove biter, legges i en boks eller på en tallerken med kjøkkenpapir i bunn frem til den skal freses i pannen.Riste sort pepper i en tørr stekepanne til pepperen begynner å ryke og poppe litt i pannen. Legges over i en morter og knuse den grovt.Finhakke hvitløk og legge den klar sammen med ingefær […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.