Makroner med brunostganache

Makroner med brunostganache Skriv ut oppskrift Ingredienser  Makroner65 g eggehvite20 g sukker160 g sukker185 g mandelmel skåldet og fint185 g melis70 g eggehviteBrunostganacheBrukes til makronfyll og konfektfyll165 g fløte
glukose100 g brunost2-3 g maldonsalt28 g trimolin220 g dulcey
-sjokolade eller melkesjokolade/hvit sjokolade11 g smør saltet FREMGANGSMÅTE MakronerHa 160 g sukker i en liten kjele, og ha på vann så det dekker sukkeret. Laken skal koke til den når 121 grader. Når den nærmer seg temperaturen, pisker man 65 g eggehvite med 20 g sukker til en myk marengs.Når laken er klar heller man den i en tynn stråle i marengsen mens den pisker. Strålen […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.