Gnocchi

I denne videoen viser Even Ramsvik deg hvordan du kan lage deilig potetpasta med smør. Gnocchi Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 personer Ingredienser  4 store mandelpoteter6 ss hvetemel1,5 ts salt1 dl finrevet parmesan2 eggeplommer4 ss rørossmør1 sitronolivenolje FREMGANGSMÅTE Skrell mandelpoteter og trekk de i vann til de er helt møre. Slå av vannet og dekk til med ett kjøkkenhåndkle og la de få dampe av seg overflødig væske i ca 20 minutter. Presse så potetene gjennom en mel-sikt eller sil som ikke er for finmasket. Bland inn parmesan, salt, eggeplommer og hvetemel, men stopp når du kjenner at deigen er akkurat slik […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.