Hanetsuka-dumplings

  Hanetsuka gyoza Skriv ut oppskrift Ingredienser  5 stk sjampinjong50 g tørket steinsopp3 dl fløte2 ss soyasaus1/2 ts chilipulversalt4 ss østerssaus2 stilker vårløk1 neve katsuobushi eller bonito-flakHanetsuka-pannekake2 ss hvetemel1 ss maizenna eller tapiocamel2 ss solsikkeolje3 dl vann1/2 ts salt FREMGANGSMÅTE Hanetzuka-pannekakeBland alt i en flaskebeholder eller litermål. Rist eller bland godt.DumplingsGrovkutt sjampinjongen og stek den på høy varme i en stekepanne med solsikkeolje. Legg steinsoppen i litt kaldt vann for å skylle av eventuell sand og for at den skal bli lettere å kutte i mindre biter.Soppen skal stekes gyllen og karamellisert før du har i steinsoppen. La dette få steke ett […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.