Fried rice

Å lage stekt ris er et flott prosjekt for de slappe grønnsakene nederst i kjøleskapet, så ta vare på risen i en boks etter middag og så kan du bruke denne den dagen man trenger en rask og god middag, ta slappe grønnsaker og legg de i kaldt vann i ett par timer så får de nytt liv. Stekt ris Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 porsjoner Ingredienser  400 gram kokt ris1 stk gulrot1 fedd hvitløk50 gram ingefær3 stk vårløk1 stk løk2 stk eggsalt og pepperRiskjeks, togarachi og/eller sesamfrø FREMGANGSMÅTE Pass på å løsne risen fra hverandre før du har den i panna, […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.