Video og oppskrift: Blåskjell med grønn curry

Blåskjell i grønn curry Skriv ut oppskrift Ingredienser  2 kg blåskjell2 stk vårløk2 stk grønn chili1 bunt koriander3 fedd hvitløk4 ss ingefær2 stk lime1 boks kokosmelk FREMGANGSMÅTE Grovhakk ingrediensene til sausen og bruk en stavmikser til du har en jevn og fin saus. Sett til side.Damping av blåskjell under pressFinn frem en stor kjele til å dampe blåskjellene i. Finn en kjele som er litt mindre og fyll den med vann. Finn frem aluminiums folie/et lokk.Sett varmen på middels høy og varm opp den store kjelen. Legg så blåskjellene i den store kjelen kjelen og plasser kjelen med vann over.Dekk kjelene med […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.