Kokkeskolen: Sjokoladekake uten mel

Gabrielle Smith, vår kjøkkensjef på Sentralen, viser deg hvordan du kan lage en glutenfri sjokoladekake. Fordelen med denne oppskriften er at ingrediensene er noe de fleste av oss alltid har liggende: Kakaopulver, egg, sukker og smør. Se videoen for instruksjoner og nedenfor finner du oppskriften! Sjokoladekake uten mel Skriv ut oppskrift Ingredienser  5 egg80 g sukker5 g salt2 ss vann140 g sjokolade 60-70%140 g smør40 g kakaopulverTopping: 75 g sjokolade30 g smørbær til pynt FREMGANGSMÅTE Forvarme ovnen til 180 grader. Smelt sjokolade og smør i vannbad.Blande egg, sukker, salt og litt vann i en blandebolle til det er homogent og luftig. La sjokoladeblandingen […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.