Enkel stir fry med saus

Anders viser deg hvordan du lager en enkel stir fry-rett, Det er ikke så veldig vanskelig å lage din egen saus til slike wokretter! Enkel stir fry med saus Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 personer Ingredienser  Saus1 ss sukker1 del soyasaus1 del kinesisk eddik evt. vanlig eddik1 del østerssaus1 del fiskesaus1 ss kinesisk chiliflakes med szechuan pepper bruk det du har! Kan også droppesStir fry1 stk løk200 g sjampinjong eller annen sopp1 stk bak choi kan erstattes med fennikel eller andre typer kål3-4 stk vårløk200 g ferdigstekt kylling kan erstattes med andre typer protein eller droppeslitt salt1 fedd hvitløk1/2 stk grønn […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.