Kalveculotte

Kalveculotte med lettstekt kål og ramsløk Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 personer Ingredienser  500 g kalveculotte renskjæres for sener2 ss nøytral olje2 stk hvitløksfedd2 ss smørTilbehør1/2 stk nykål evt. spisskålnøytral oljesalt1 neve ramsløkSaus1 dl kalvesjy1 dl ramsløkolje FREMGANGSMÅTE Renskjær culotten for sener og slintrer. Bruk kniven og lag ruter i fettet, akkurat som på ribba. Krydre raust med salt og pepper.Ha over i en varm panne og brune kjøttet på begge sider i noen minuter. Ha hvitløk og smør i panna og base det over kjøttet.Forvarm ovnen til 120 grader. Legg brunet kjøtt på et stekebrett og hell all saften fra stekepanna […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.