Rask og spicy nudelsalat

Spicy nudelsalat Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 personer Ingredienser  150-200 g nudler alle typer passer!Dressing1 ss sukker1 ss chili paste1 dl eddik riseddik eller vanlig1 dl soyasaus1/2 dl sesamoljeTopping1 stk nepe1 stk agurk1 fedd hvitløk1/2 stk grønn chili1 stk lime1-2 stk vårløk1 stk krabbeskjellnoen sjampinjonger stekt i smørsukker og salttogarashi eller furikake til topping eventuelt ristede sesamfrø FREMGANGSMÅTE Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og rør til sukkeret har løst seg opp.Del en nepe i strimler, finhakk chili og hvitløk. Bland sammen med litt salt og sukker. La det marinere i noen minutter.Skrell agurken og del i strimler. Dryss over salt, sukker […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.