Jan Robins «home style» udon

I videoen viser The Golden Chimps kjøkkensjef, Jan Robin Ektvedt, deg hvordan du kan lage homestyle udon. Dette er hans egen «guilty pleasure» når han skal lage mat hjemme: Klissete nudler med kimchi og rester av dumplingfyll. Følg instruksjonene i videoen så har du deilig udon klart i løpet av halvannen times tid. Jan Robins homestyle udon Skriv ut oppskrift Ingredienser  Nudler:200 g hvetemel100 g vann0.5 ss salt1-2 ss maizena eller tapioca-mel til forming av nudleneKjøttsaus150 g kvernet svinekjøtt gjerne ribbe50 g reker2 fedd hvitløk1 stk røde chili1 tommel Ingefær1 dl Østerssaus1/2 bunt Vårløk3 ss av din favorittsaus jeg liker å […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.