Crullers med rørte bær

Crullers med rørte bær Skriv ut oppskrift Ingredienser  2,5 dl helmelk100 g vanlig saltet smør1 ss sukker125 g mel3 stk eggmelisjordbær eller andre bær du måtte ønske FREMGANGSMÅTE Ha melk, sukker og smør i en kjele. Kok dette opp, hell i melet og pisk det godt sammen over varmen til du får en samlet og jevn deig. Ta av varmen, la avkjøle seg i et kvarters tid.Nå skal du vispe inn ett og ett egg. Da er det viktig at røra ikke er for varm, ellers vil eggene stivne og du får ikke den luftige konsistensen du ønsker. Når du har rørt […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.