Rørt tartar på smørstekt toast

  Rørt tartar på smørstekt toast Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 personer Ingredienser  150 g ytrefilet av storfe1 ss fin dijon sennep2 stk finsnittet vårløk1 stk eggeplomme2 ss olivenolje1 ts worchestershire saus2 ss kapersTabasco etter smak4 skiver loff2 ss meierismør4 stk knuste hvitløksfedd med skall.salt og pepper FREMGANGSMÅTE Kutte biffen i 0,5 cm skiver – fortsette med å skjære skivene i like brede strimler, samle de sammen og kutte til fine terninger. Legge kjøttet i en blandebolle.Tilsette vårløk, grovhakket kapers, sennep, worchestershire, olje og tabasco. Røre den godt sammen med en eggeplomme. Smakes til med salt og pepper.Steke loffskivene på medium varme […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.