Kylling karaage med chili-mayo dipp

Tekst og oppskrift: Even Ramsvik Det er nok ikke langt i fra sannheten at alt som er fritert er kanongodt – men japansk kylling karaage er nok det beste: Marinert, fritert sprø kylling med spicy dipp! Fritert mat er musikk i mine ører. Det er av den maten som er den mest syndige tenker jeg – den friterte maten som man drømmer om skal magisk dukke opp ved sengekanten etter man våkner fra gårsdagens strabaser, eller lukten av den som fortsatt henger igjen i slipset fra nattens gatekjøkken-besøk. Løkringer, pommes frites, tempura, favorittene er mange men øverst for meg troner […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.