Burgerguide til Oslo: Her finner du digg burger i hovedstaden

Enhver seriøs matpublikasjon har en egen guide til de beste burgerstedene, og Prepp skal ikke være noe dårligere enn andre. Vi har plukket ut de restaurantene og burgerjointene i Oslo vi mener serverer hovedstadens beste burgere. Hvorfor? Fordi alle liker burger! Barn liker burgere, voksne liker burgere og gourmetkokker liker burgere. Det er få matretter de fleste av oss kan enes om, sitte rundt et bord og fråtse i kjøtt mellom to briochebrød. PS: Denne listen er urangert og vil gradvis vokse eller krympe – vi skal prøve å holde den oppdatert jevnlig. Sist oppdatert: 23. mars 2023 Opland Burger […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.