FOTO: Lars Petter Pettersen.

Kongekrabbe-dumpling som på The Golden Chimp

Se video av hvordan du også kan lage Jan Robins deilige kongekrabbe-dumplings hjemme! Nedenfor finner du oppskriften. Kongekrabbe-dumpling med kimchirøre Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 porsjoner Ingredienser  Dumplings30 stk duplingsark ca. en pakke gyoza-skins0.5 cluster kongekrabbe rå1 tommel ingefær1 stk rød chili1 stk gul løk250 g meierismørsolsikkeolje til stekingsaltKimchirøre1 dl majones1 dl kimchi FREMGANGSMÅTE DumplingsRens kongekrabben for skall og bein/brusk.Grovkutt hvitløk, chili og ingefær. Sett på en stor kjele på høy varme. Stek grønnsakene og krabbeskallet sammen i litt solsikkeolje. Det skal frese godt i ett minutt eller to.Sett temperaturen litt ned og ha i alt smøret. Kok dette sammen til smøret […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.