Kamskjell fortjener riktig behandling

Det er rart å tenke på at vi nesten ikke spiste kamskjell i det hele tatt i Norge bare for 20-25 år siden. I dag er det jo en av de aller vanligste råvarene på norske restauranter – det har nesten blitt for mye av det gode. Du får gjerne kamskjellene servert som forrett – hardt stekt i panne med spanske pølser og ertekrem og jeg vet ikke hva. Jeg liker det ikke så godt, det blir litt mye fiskekake for min del. Særlig når mange bruker de kanadiske frosne kamskjellene, som har lite til felles med de norske ferske. […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.