Ceviche av skreifilet

Ceviche av skreifilet For fire personer som forrett. Som hovedrett kan du doble oppskriften. Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 Ingredienser  200 gram skreifilet1 dl god olivenolje2-3 stk store lime½ potte frisk koriander grovhakket ½ stk avocado grovhakket½ stk rødløk grovhakketSalt og nykvernet svart pepper FREMGANGSMÅTE Skjær fisken i små terninger og legg dem i en skål.Hell over olje og limesaft, la marinere ca. 30 minutter.Bland inn grønnsakene og anrett på tallerken. Vin: En lett, tørr og frisk hvitvin, gjerne en aromatisk Sauvignon Blanc fra Sør-Amerika eller New Zealand. Mud House Sauvignon Blanc 2020, New Zealand Varenummer 2866301 Pris kr. 144,90

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.