Den norske kompisvingården i Bordeaux

En noe nedslitt fransk vingård, med kremplassering i Bordeaux, deiset i fanget på en gjeng norske investorkompiser. Nå har de plutselig blitt vinbønder. Per André Ødegård veiver ivrig med armene mens han forklarer hva som skiller årgang fra årgang i Château Bertrand Braneyre-produksjonen fra 1998 og videre. Daglig leder og vinansvarlig på Bølgen & Moi Tjuvholmen lytter nikkende. Vingården Bertrand Braneyre er en relativt ny aktør å finne på norske pol, men det fremkommer ikke like tydelig at gården i praksis eies og styres administrativt av nordmenn i Norge. Tilstedeværelse på landets eneste vinformidler er kanskje første og viktigste salgskanal […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.