Dette er det eneste glasset du trenger

Riktig vinglass kan gi mer av vinen, men det trenger ikke være så fryktelig komplisert. Har det egentlig noe å si hva slags vinglass vanlige folk har, så lenge du nyter vinen? Det spørsmålet har vi fått en av landets mest velrenommerte og dekorerte vinkelnere, Toralf Bølgen i Bølgen & Moi, til å svare på. – Her må jeg nesten svare at det spørs hva du nyter ved vinen. Drikker du mye og fort for å bli full, at rusen er det sentrale, spiller det nok ingen rolle. Om du ønsker å få mest mulig ut av vinen du har […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.