Foto: Lasse Amundsen

Fiskegratengens forkjemper

Med kunsten opererer Sondre Lerche med superlativer, men til middag vil han aller helst ha husmannskost. ARTISTEN SONDRE LERCHE er en kreativ rakett – bombastiske prosjekter blir til enten han vil det eller ikke. Album for lange for hans eget beste, roller i det gjeveste av teateroppsetninger og et sprudlende vinprosjekt som bobler over. Alt på grunn av en dyptliggende fascinasjon og lidenskap for det grunnleggende – det organiske og ekte. Noe som overføres i matveien, med hardnakkete meninger om fiskeboller og cheesburgere. Ikke minst blir han også fnisete av en god porsjon gratinert fisk.  Noen har fortalt oss at […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.