Fra reol til bord

Onnas vertikale dyrkingsanlegg snur opp ned på våre forventninger om jordbruk. Vertikalt landbruk er dyrking av råvarer i vertikale lag. Dette kan løses i lukkede miljøer eller veksthus med jord, vann (hydroponi) eller i luftkanaler (aeroponi). Denne metoden gjør det mulig å dyrke grønnsaker og frukt i byer, på utilgjengelige steder eller til og med i ørkenen. Behovet for å mate flere mennesker på en bærekraftig og kostnadseffektiv måte blir stadig mer pressende, og denne «nye» typen landbruk kan være en del av løsningen. Særlig i lukkede systemer blir plantene skånet for sykdommer, insekter og annet dyreliv, uforutsigbart vær og […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.