Foto: Lasse Amundsen

Kokt skrei med lever og rogn

Kokt skrei med lever og rogn For 4 personer Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 Ingredienser  8 stk solide skiver skrei ca 1,2 kilo400 gram rogn200 gram lever1 stk løk1 stk laubærblad1 ts hel svart pepper½ dl hvitvinseddikRørt smør1 dl kremfløte250 gram smørSalt og nykvernet svart pepper FREMGANGSMÅTE Gni rognen inn med salt og pepper og rull den inn i plastfolie. Pakk den godt sammen så ikke vann trenger inn. Kok opp vann og la rognen trekke i vann i ca. 20 minutter. Pakk den ut og skjær i passe tynne skiver.Fjern hinnen på leveren. Skjær i ca 3 cm biter. Legg i […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.