FOTO: Tommy Andresen.

Lammeribbe i brunet smør med hvit asparges

Lammeribbe i brunet smør med hvit asparges Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  Brunet smør150 g smørGrøt av asparges10–12 stk hvite aspargesermaisennasalt1 ss smørLam1 – 1,5 kg ribbe av lamgrovt salt FREMGANGSMÅTE Brunet smørSmelt smør og la det bruse på litt over middels varme i pannen. Først begynner smøret å skumme, så får det en mørkere, nøtteaktig farge og nøtteaktig duft. Så fort smøret har blitt brunet på denne måten, heller du det over i en annen kjele eller beholder så bruningsprosessen stanser, og du unngår at smøret blir svidd og bittert.Grøt av hvit aspargesSkrell asparges og spar på avskjæret. Bruk […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.